Venenweg 75, 1161 AK Zwanenburg
+31650123985
info@mollerstrading.nl

Ontstickeren

Dipping, Cleaning & Detailing

Heeft u reclame op uw auto of busje of is uw auto gewrapt? Wij verwijderen het professioneel! Waarom uw auto professioneel laten ontstickeren? Als u dit zelf probeert is de kans groter dat u schades maakt. Het is tijdrovend, u moet zelf dure producten aanschaffen en er blijven meestal vervelende lijmresten achter.

Wij gebruiken verschillende technieken en hebben inmiddels al meer dan 5 jaar ervaring in het verwijderen van (reclame)belettering en andere stickers. Eventuele kleurverschillen kunnen wij meteen weg polijsten, zodat de lak er weer nieuw en egaal uitzien.

Uw Leaseauto inleveren, bedrijfswagen verkopen, nieuwe logo’s of bedrijfsgegevens en zo zijn er nog tal van momenten waarop de stickers van uw auto of bedrijfswagen verwijderd moeten worden. Graag nemen wij dit tijdrovende klusje van uw over. Met behulp van diverse technieken verwijderen wij al ruim 5 jaar voertuigbelettering, carwrappings, bumperstickers enzovoorts. Na het verwijderen van de belettering is het mogelijk dat de aftekening in de lak van de auto zichtbaar blijft. Als extra optie kunnen wij de auto polijsten om zo de kleur en glans verschillen in de lak te verminderen of zelfs helemaal te laten verdwijnen.

Is uw auto ingepakt met wrapfolie?
In de belettering en reclame is wrapping een steeds vaker toegepaste techniek. De auto wordt gedeeltelijk of in sommige gevallen zelfs volledig ingepakt met een wrap film. Wij ontwrappen hem voor u zonder problemen. Na de behandeling is het voertuig tevens vrij van lijmresten.

Waarom verwijderen bij Dipcenter?

Geen lijmresten
Bespaar veel tijd
Snelle verwijdering door professionele apparatuur en nieuwe technieken
Voordelige tarieven

Optie: het polijsten van evt. kleur- en glansverschil.

Welke ontstickering wij allemaal uitvoeren :

Carwrapping (complete bestickering)
Raamfolie & raamstickers
Bedrijfsreclame (logo’s en letters)
Voertuigbelettering
Steenslagfolie
Striping
Bumperstickers
NL stickers (alle landen stickers)